MEGA information

Survey

Survey:
How did you hear about us?
Opinion of site: Very bad
Bad
Commonly
Good
Very good
What kind of content you were looking for? Information about trailers MEGA
Price List offers MEGA
Contacts MEGA
Offers trailers/semi-trailers MEGA
Other...
What else should be appear in our offer?
Do you want to make contact? NO
YES
Send:

Buying Semitrailers

Buying Semitrailers - Informations:
We had a lot of request from our client, so we creat a opportunity of buying uses semi-trailers. There is also possibility to leave a semi-trailers in the calculation.
Please contact us, we will consider all application.
Contact:
Włodzimierz Było
Włodzimierz Było
Representative
pl en
Honorata Machowska
Honorata Machowska
Sales Specialist
pl en de
Jarosław Żabski
Jarosław Żabski
Representative
pl en
+48 604 442 504

j.zabski@mega-nysa.pl

Inquiry

Inquiry:
Topic of inquiry:
Preferred contact: Personal
Phone
E-mail
Postal
Other...
Name / Company name:
Contact Details:
Contents of question:
Agreement:

Agreement to the processing of data by MEGA Nysa sp. z o.o. [REGULATIONS]

Send:

Polityka prywatności

Cookies (ciasteczka)

  • Niektóre obszary serwisów należących do MEGA Sp. z o.o. mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.
  • Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych.
  • Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nieusuwanie ich z dysku.
  • Jeżeli użytkownik nie wyraża zgody na stosowanie plików cookies może je usunąć i zablokować ich stosowanie przez przeglądarkę.
  • Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  • Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  • W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
    •  „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
    • pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
    • „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
    • „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
  • W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  • Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  • Informacje dot. cookies (ciasteczek) dla danej przeglądarki: FireFox, Chrome, Opera, Safari, InternetExplorer.

Subskrypcja bezpłatnych newsletterów

  • Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych czasopism należących do MEGA Sp. z o.o. wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail. Pole to nie jest obowiązkowe.
  • Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej.

Dane osobowe

  • W czasie korzystania z serwisów należących do MEGA Sp. z o.o. możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.
  • Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły.
  • Wszystkie uzyskiwane dane osobowe są chronione i wykorzystywane wyłącznie do celów informacyjnych i marketingowych, na potrzeby firmy MEGA Sp. z o.o. zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.09.1997 (Dz. u. nr 133 poz. 883).
MEGA Zakład Produkcji Pojazdów Użytkowych i Konstrukcji Stalowych Sp. z o. o. | ul. Piłsudskiego 55 | 48-303 Nysa
KRS:0000196021 - Sąd Rejonowy w Opolu VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Kapitał zakładowy - 60000 PLN | REGON 532431627 | NIP 754-276-24-31

Ta strona używa plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji! - zobacz.